logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

WHAT?

_MG_5565_MG_5559

Photo: Rasmus Lindahl


Ska jag vara ärlig så har jag varit ganska ledsen hela dagen efter morgonens valresultat. Hade hoppats att populism och rasism inte skulle vinna denna gång men är det något som har blivit trendigt det senaste åren så är det just det tyvärr. Blir ännu mer ledsen då det inte bara är i USA som väljarna röstat fram en rasist och fascist till makten utan det verkar vara en vind som blåser över hela västvärlden. Det känns som att detta kommer att vara ett årtionde som man i framtiden kommer fråga om: vad fan hände?

2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed