logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

LACE

IMG_3564 buttttt sv

Credits: Blouse, Drylake | Jeans, Monki


En vecka kvar till jullov nu för min del! Känns helt fantastiskt! Det blir mycket bilder inomhus just nu vilket kanske inte är jätterolig men det är för nuvarande femton grader minus uppe i Umeå så det känns inte optimalt att stå utomhus just nu…

4 Comments
  • 12 december, 2016

    Så vacker! 😀

  • Nicole
    Svara
    20 december, 2016

    Hejsan My! Hitta din instagram av en slump och insåg att jag en en gammal bloggläsare som följde din blogg runt 2011/2012 någon gång. Det är så sjukt för har inte följt dig sedan dess men minns din blogg så tydligt nu när jag kom in på den igen, minns att du hade tagit studenten, tatuerat in lilla my på din handled och att du fick jobb på Gina tricot om jag inte minns fel (du får inte tro att jag är någon galen stalker haha, har bara väldigt bra minne). Jag minns hur mycket jag såg upp till dig och hur cool jag tyckte att du var då eftersom du gjort alla dessa grejer och nu, typ 4 år senare sitter jag här med min första tatuering, jobb i klädbutik och ska ta studenten till våren haha. Vet inte vad jag vill med denna kommentaren men tyckte bara det va kul att kika in här igen. Hoppas allt är bra med dig och hoppad du får en god jul, kram Nicole

Leave a Comment:

Instagram Feed