logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

II

sofa

IMG_3595

Här kommer två till bilder från samma outfit jag visade er tidigare. Gott nytt år på er! Jag hoppas att ni hade en riktigt fin nyårsafton! Jag har slitit på i lägenheten hela veckan, till och med igår på nyårsdagen gjorde vi ett litet ryck vilket nu i efterhand kändes rätt ambitiöst. Det är dock en himla massa som ska göras och när man bestämmer sig för att göra allt själv så tar det också lite tid…

Nu ska jag äta frukost och sedan åka iväg och införskaffa lite mer målarfärg och spackel, vi får hoppas att lyan blir klar under 2017 i alla fall haha!

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed