logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

SNEAK PEEK

IMG_3770

leg

IMG_3777

Soffa ”Nockeby” från Ikea | Fotölj från Furniturebox | Taklampa och marmorbord från Mio | golvlampa från By Rydens

I fredags fick vi äntligen sova i lägenheten för första gången, känns nästan overkligt att faktiskt bo här – fick nästan känslan att det bara var ett hobbyprojekt som man spenderade tid på varje kväll! Det är såklart inte helt färdigt än, lite fler tavlor ska tillkomma, någon matta ska in och lite annat småfix är kvar i de andra rummen MEN det börjar kännas som hemma! Tänkte därför att jag kunde passa på att dela med mig av lite bilder på vardagsrummet  som en smygtitt. Ni får ignorera moroten som ligger på golvet, det är min grönsaksälskande hund som släppt den där haha. Är ni nyfikna på inköpsställen så listade jag dem under bilden, vad tycks?

6 Comments
 • thyra
  Svara
  19 februari, 2017

  ååååh!!!!! längtar efter att få komma och hälsa på!!!! <3 <3<3

 • Isabelle
  Svara
  19 april, 2017

  Åh Vad fint du har det! Där hade man velat bo! En liten fråga – Vilken färg valde du på soffan? Såg att den finns i grå samt svart-vit
  Ha en fin dag!

 • J
  Svara
  14 juni, 2017

  Hur har soffan hållit sig i formen? Tänker framförallt på om kuddarna blivit nedsuttna? Har tittat på denna länge – den är ju superfin! Är dock lite orolig över kvalitén på fyllningen i kuddarna.

Leave a Comment:

Instagram Feed