logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

UNDER THE BRIDGE

mallleo IMG_3951

Photo: Linnea Forsell

Har tenta om två dagar så dessa två bilder var de enda jag tillät mig själv att redigera just nu! Så det får blir en liten smygtitt tills jag satt mig ner och hunnit titta igenom samtliga bilder ordentligt. Känns så himla mycket ”jag” med dessa kläder, kanske för att leopardmönstrat och rutiga minikjolar är något jag älskat sedan 14-årsåldern haha! Nä, nu måste jag återgå till kurslitteraturen – önska mig lycka till!

2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed