logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

CASUAL

IMG_3844

En litet tributeinlägg till vinterns mest använda plagg – min slitna gamla svarta mössa! Passar både för att värma mina öron på alla promenader som nu räknas i plural varje dag som till att dölja min fula utväxt. Med allt annat som har pågått nu i vinter har jag inte haft tid att göra något fix kring mitt eget utseende men nu är det dags att boka in en frisörtid! Har ni någon kul håridé så kom gärna med tips, jag är redo för något nytt och kul!

5 Comments
 • 22 februari, 2017

  Snygg outfit!

 • Sabina
  Svara
  22 februari, 2017

  snyggt, (casual stavas det.) 😉

 • 26 februari, 2017

  Så snyggt!

 • 27 februari, 2017

  Härligt, kram fran Zurich //Sofia

Leave a Comment:

Instagram Feed