logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

X

IMG_3906

IMG_3891

goodliten

IMG_3903

Photo: Linnea Forsell | Credits: Coat – Topshop,Tshirt – Nelly Trend, Skirt – H&M

Här kommer hela outfiten från förra veckan. Älskar att missmatcha mönster och tryck när jag vill variera mig från helsvart, jag är en sann allt eller inget människa. Nu ska jag återgå till matteboken, håller på att sota för mitt misstag och läser upp Matte B (eller 2b som det heter nu?!) som jag dumt nog valde att inte ta i gymnasiet. Dock måste jag säga att jag har saknat matten lite, tiden bara flyger fram och i vissa stunder är det till och med skitkul. Jag är en nörd som ni hör som gillar det mesta när det kommer till skolan haha!

3 Comments
  • 28 februari, 2017

    Love the pattern mixing!

    Liv

    livforstyle.net

  • 10 mars, 2017

    Sjukt snygg kappa!

Leave a Comment:

Instagram Feed