logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

INTERNATIONAL GIRL-GANG DAY

W

Foto: Linnea Forsell

8 mars och internationella kvinnodagen. Det är precis lika viktigt som någonsin att uppmärksamma kvinnor och jämställdhet, speciellt nu när kvinnors rättigheter och friheter åter begränsas i många länder runt om i världen. Även här i Sverige har vi en lång väg kvar att gå  mot ett jämställt samhälle och ett sätt att skynda på utvecklingen är att vi  tjejer faktiskt börjar hjälpa varandra. Stötta och peppa istället för att döma och trycka ner. För vi tjejer bör faktiskt få vara och göra precis vad vi vill! Nelly har under ett tag nu belyst starka tjejer och sammanhållning under rubriken ”Girl gang”. Kvinnodagen till är skänker Nelly 170 kronor till UNHCR  för varje sålt Girl gang halsband. Nelly gör detta tillsammans med UNCHF och pengarna går till ett projekt som hjälper flickor och kvinnor på flykt. Superviktigt! Halsbandet hittar ni HÄR!

1 Comment
  • 9 mars, 2017

    Hej My. Jag skulle vilja diskutera ett samarbete med dig. Men jag letar desperat efter kontakt information till dig men hittar det inte. Kan du inte skriva en rad till mig i emailen nedanför. eller pm mig pa Instagram (@sofiachristinamaria). Det handlar om ett nytt inrednings märke. Tack pa förhand. //Sofia

Leave a Comment:

Instagram Feed