logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

FIRST LOOK

IMG_4179

bed

Här kommer en första liten smygtitt på vårt sovrum. Det är också det enda rummet som det återstår lite arbete med i nuläget, väggarna är kala och lite andra småsaker ska fixas till innan det är helt ”klart”. Är himla nöjd med väggfärgen, den vart lagom mörk och inte bara grå utan även lite blågrön. En annan grej som jag älskar är vår säng, ÄNTLIGEN har vi en säng som inte är allergiframkallande, trasig i botten eller för mjuk som föregångaren vi sovit i de senaste 1,5 åren. Från att ha vaknat tio gånger per natt och fått klianfall sover jag nu som en sten. Tänk vad viktigt det är med en bra säng ändå!

4 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed