logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

BLACK & WHITE

IMG_4017 IMG_4093 IMG_4046

Photo: Linnea Forssell


Sorry för dålig uppdatering, är mitt uppe i en stressbubbla inför högskoleprovet på lördag. Jag lider av extrem prestationsångest, jag blir så otroligt stressad när jag måste prestera. Blir så uppjagad att jag de senaste två veckorna både fått en massa röda utslag, eksem i pannan och är trött hela tiden. Som ni hör är jag  verkligen inte bra på att hantera press haha! Men snart är det gjort och förhoppningsvis kan jag få det resultat som jag hoppas på så jag kan gå tillbaka till mitt normala jag igen!

1 Comment
  • 31 mars, 2017

    Lycka till My, det kommer gå jätte bra, Och om du inte fixar det, sa kommer allt ordna sig ända. Häng inte upp dig pa provet. Man far sitt drömjobb ända. önskar dig en underbar dag! Kram fran Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

Leave a Comment:

Instagram Feed