logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

CLOSE UP


Här kommer en smygtitt på denna klänning som jag använde en hel del i Kroatien. Mer bilder kommer snart! Jag ligger på ett ganska hektiskt jobbschema nu så har inte mycket tid över för annat men till helgen åker jag till USA vilket ska bli så skönt! Solen saknas ju här i Sverige om man säger så…

2 Comments
  • 7 augusti, 2017

    Hur har du gjort din frisyr? Du kanske bara har dragit fingrarna genom hårstrån det set ut som att du satt upp det på något sätt.

Leave a Comment:

Instagram Feed